Keur & Sneltjes Dental VOF - Importeur & Distributeur dental equipment & cosmetics
Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk
Welkom > Lumineers

Lumineers

Het laboratorium van Cerinate gebruikt de laatste technologie en heeft ervaren specialisten om het beste porselein te vervaardigen.

Lumineers porseleinen veneers worden gemaakt van Cerinate porselein, een gepatenteerd en ultrasterk porselein dat exclusief wordt vervaardigd in Santa Maria, CaliforniŽ.†
Cerinate porselein heeft unieke karakteristieken die scheurtjes en breuken voorkomen. Door de unieke kristalstructuur kunnen de Lumineers bijzonder dun worden gefabriceerd zonder dat het risico op breken toeneemt. Samen met de unieke bonding gaan Lumineers klinisch bewezen al ruim 20 jaar mee.

Het Lumineers verschil


Shade Modification System

Voor het volledig naar eigen wens bepalen van de kleur van Lumineers levert Denmat een eenvoudige shade modification kit. Deze bevat alle materialen die u eenvoudig de juiste kleur laat bepalen.


De inhoud van de kit bestaat uit high viscosity composiet spuitjes. De 12 spuitjes zijn vita kleuren en opaquers.


Placement Kit

De Cerinate Lumineers placement kit bevat alles wat nodig is voor het plaatsen van Lumineers. Op een eenvoudige wijze zijn alle benodigdheden samengevoegd waardoor u niet meer hoeft te zoeken naar de juiste materialen.

  • Impressions
  • Shade verification + adjusting
  • Bonding systems
  • Finishing