Lumineers

Voor consumenten is meer informatie over de behandeling te vinden op mondverzorging.com

Lumineers zijn de nieuwe revolutie voor mooie witte tanden met een stralende lach. Deze porceleinen tandschildjes zijn zo dun als een contactlens en zorgen voor een prachtig recht wit gebit.

Slijpen en injecties zijn overbodig, de tandarts neemt enkel een afdruk van uw gebit en vervolgens worden de Lumineers tijdens de 2e afspraak in slechts een uur geplaatst.
Kleurstoffen hebben geen invloed op Lumineers, dus gele vlekken verdwijnen permanent onder prachtig witte tanden.

Permanent wit contactlens dunne Lumineer

bekijk de video
Door deze toepassing, namelijk het fineren van de tanden met porselein, is de bekende angst van patiŽnten voor de tandarts niet langer nodig. Uw gebit zal met deze methode niet gevoelig worden doordat In vrijwel alle gevallen de lumineers direct geplaatst kunnen worden. In een enkel geval wordt er licht bijgeslepen, maar beperkt zich dit tot de oppervlakte en worden nooit gevoelige tandstructuren aangeraakt.
De lumineers kunnen verder elk moment verwijderd worden zonder dat het gebit op enig manier blijvend wordt beschadigd.

Nadat Lumineers zeer succesvol in Amerika zijn geÔntroduceerd is dit product nu ook naar Europa overgekomen. Op dit moment vinden naast Nederland ook in andere Europesche landen deze seminars plaats om tandartsen op te leiden met dit product. Voor een indicatie van het succes van dit product kunt u hier een overzicht bekijken van geplande seminars.

Lumineers permanent wit resultaat
Voorbeeld resultaat

Lumineers Seminar

Sinds 2006 zijn de tandartsen en consumenten in Engeland bekend met Lumineers. In 2007 zijn de eerste seminars met workshops georganiseerd in Nederland. Tegelijk met de seminars wordt in toonaangevende tijdschriften paginagroot geadverteerd. De consumenten die op de advertentie reageren, worden doorverwezen naar de deelnemers aan deze seminars.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden voor dit seminar

Zie ook Lumineersdds.com van Den-Mat