Keur & Sneltjes Dental VOF - Importeur & Distributeur dental equipment & cosmetics
Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk
Welkom > Producten > Snap-on smile

Snap-on smile

Daar waar Lumineers de mooiste en meest duurzame oplossing is voor een stralend mooi gebit, is dit echter een kostbare investering. Daarom heeft Denmat naast Lumineers nu ook Snap-on-Smile ontwikkeld.


Snap-on-Smile biedt u de mogelijkheid om voor een minder kostbare investering toch een perfecte lach te krijgen. Mocht u nog niet direct aan Lumineers willen beginnen, dan is dus snap-on-Smile een ideale tussen stap. U krijgt een perfecte lach en kunt direct zien wat het resultaat van Lumineers voor u kan betekenen.

De behandeling voor een snap-on-Smile geschiedt zonder injecties en tand bewerkingen.

Wanneer u nog onzeker bent over hoe een nieuwe lach eruit zal zien is snap-on Smile de uitkomst. U krijgt met deze oplossing een volledige reconstructie voor uw gebit en ziet direct het resultaat wat dit voor uw uitstraling kan doen.
Snap-on-Smile kan over uw gehele gebit worden geplaatst. In slechts twee korte bezoeken krijgt u uw snap-on-Smile. Bij het eerste bezoek wordt er een afdruk gemaakt van uw gebit. Deze wordt vervolgens naar het lab in Amerika gestuurd waar ook Lumineers vervaardigd worden. De snap-on-Smile wordt dan teruggestuurd waarna u deze bij het tweede bezoek geplaatst krijgt.

 Snap-on-Smile is zeer geschikt voor spleetjes en scheve tanden.
 Snap-on-Smile sluit perfect aan waardoor ontbrekende tanden niet zichtbaar zijn.
 Behalve als correctie voor normale tanden kan snap-on-Smile ook over implantaten geplaatst worden.